top of page

Deze zomer naar Barcelona, voorzorgen rond Covid-19

Je wilt op reis deze zomer naar Barcelona, maar vraagt je af of het veilig is? Hoe gaat Mucho Gusto Tours in zijn werk?

Hoe reizen we veilig in de zomer naar Barcelona?

1. Bekijk deze video


Zoals je hoort, houden we vast aan een goeie handhygiëne en mondmaskers. Dit is dé sleutel tot vertrouwen. Vertrouw ook je Nederlandstalige privé gids om je mee te nemen naar de rustige plekjes in Barcelona, en jou tips te geven voor de komende dagen.

We geven privé tours sinds 2013 en zijn het gewend om ons aan jouw wensen aan te passen.

2. Desinfecteer of was je handen

Nu de mondmaskers overal verschijnen, vergeten we soms dat de handhygiëne doorslaggevend is voor de bestrijding van Covid-19. Denk eraan om een gel mee te nemen.

3. Mondmaskers verplicht

Bestel een paar extra mondmaskers voor tijdens de reis. Deze zijn verplicht in Spanje en helpen de verspreiding van ziektes tegen te gaan.

4. Hou afstand

Blijf dicht bij jouw familie of vriendengroep maar hou de gevraagde afstand. Behoud de social distancing van 1,5 a 2 meter. Op die manier reist het virus ook niet verder.

5. Check de Re Open website

Deze handige reis website geeft je up to date informatie over jouw Europese bestemming. Hier kan je lezen welke voorzorgsmaatregelen, eventuele quarantaine en andere tips voor jouw bestemming gelden. Link : https://reopen.europa.eu/nl

6. Stel ons al je vragen

Heb je nog twijfels om in de zomer naar Barcelona af te reizen of ben je overtuigd? Boek je tour hier. En neem contact met  esther@muchogustotours.com of bel of Whatsapp Esther op 0034 717 70 53 68.

Tot in Barcelona?

¡Con Mucho Gusto!

<img class="alignnone lazyload" src="https://www.muchogustotours.nl/wp-content/uploads/2018/09/favicon-large.png" alt="" width="49" height="48" />

Esther

7 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page