top of page

Zelf fietsen door Barcelona

Bijgewerkt op: 1 okt. 2021

Heb je zin om vrij door Barcelona te fietsen? Bekijk hier onze favoriete routes die je makkelijk zelf kan fietsen. Je huurt de fietsen bij de prachtige winkel El Ciclo, en kan zo zelf fietsen door Barcelona.

¡Con Mucho Gusto!

Deze route start bij de mooie fietsenwinkel El Ciclo, gaat langs de Gotische wijk, de Boquería markt, de multi culturele wijk El Raval en de zee. Perfect voor een familie, en om af en toe een rustige stop in te lassen op een pleintje in Barceloneta of aan zee.Klik hier voor de route.

PS : heerlijke tapas en paella vind je bij Bitàcora en in de kleinere steegjes van Barceloneta. Parkeer de fietsen even en geniet van de mooie oude huizen.


Deze route is perfect voor mensen die al eens in Barcelona zijn geweest en houden van originaliteit. Je start bij de prachtige fietsenwinkel El Ciclo, gaat eerst langs in de street art gallerij Base Elements, via El Borne en dan door naar het stadspark, de zee én het fantastisch mooie kerkhof van Poblenou. Je kan er ook coole street art spotten.
Poblenou is een van onze favoriete buurten. Je kan nadien ook op de Rambla de Poblenou flaneren en nog Museo Can Framis bezoeken. De levendige tweedehands Encants markt kan je ook ontdekken (check de openingsuren), je kan er ook iets eten, en dan rustig terug naar de fietsenwinkel.


Geniet van het zelf ontdekken op eigen ritme.

PS : lekkere tapas en paella vind je bij Bitàcora Poblenou, El 58 en op de markt Encants.

¡Con Mucho Gusto!48 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page