top of page

De leukste familie hotels in Barcelona

Bijgewerkt op: 1 apr. 2022Reizen met kids is niet hetzelfde als reizen als koppel of met een groep vrienden. Misschien wil je een extra ruime kamer om allemaal samen te slapen of net twee kamers naast elkaar.

Ontdek hier de leukste familie hotels in Barcelona


Een prachtig, hip hostel waar je als familie een privé kamer kan huren. Stijlvol en het ligt op de befaamde Paseo de Gràcia... Om de hoek ligt de mooie bohemian Gràcia wijk, en wat verderop in de straat liggen de Gaudí parels Casa Battló en Casa Milà. Quite perfect in onze opinie...


Ook in hostel Primavera, dichtbij de wijk El Borne, kan je een volledige kamer huren als familie. De leuke Barcelonese tegels en gezellige inrichting maken het een leuke accommodatie voor jou en je familie.


Kies de familiekamer van Praktik Bakery zodat je kan genieten van twee aan elkaar grenzende tweepersoons kamers.

Dit is een fantastisch hotel met een verse bakkerij onderaan waar dagelijks tientallen locals voor in de rij staan. De bakkerij Baluard is overal gekend voor haar heerlijk brood. De locatie, in Eixample, is ook ideaal.De volgende tips die ik geef zijn Aparthotels, zodat je qua eten bijvoorbeeld niet altijd hoeft uit te eten en het iets rustiger kan aandoen.


Dit apartement geeft je echt de ruimte en rust wanneer je het nodig hebt. Het is comfortabel, mooi en perfect gelegen.


Deze mooie Ático is een dakapartement met twee slaapkamers. Het ligt in de familiale wijk Poblenou, vlak aan zee. Je kan er 's avonds gezellig iets eten op de Rambla de Poblenou. Een ideale buurt om er met de kinderen te verblijven.


Kom je met een grote familie? Bekijk dan dit prachtige, ruime apartement in Eixample.PS : Heb jij nog tips? Laat het ons zeker weten!¡Con Mucho Gusto!


134 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page