top of page

De beste tours in Barcelona voor deze zomer

Bijgewerkt op: 14 sep. 2021

Kom je deze zomer op reis naar Barcelona? Bekijk de beste tours in Barcelona voor zomer 2021. Een privé gids uit België of Nederland die hier al jaren woont, verborgen plekjes en een tour op maat zijn dé ingrediënten voor een unieke ervaring.

Tours langs Barna’s verborgen juweeltjes

1. Familie fietstour met privé gids

Kom je met de kids deze zomer naar Barcelona? Vertrouw op je privé gids om je naar de leuke en veilige plekjes van de stad mee te nemen. We hebben speciale aandacht en materiaal voor de kindjes zodat zij zich helemaal betrokken voelen bij de tour. Zo maak je echt unieke herinneringen! Boek de tour hier.

2. Fietstour met lunch

De beste fietstour in Barcelona is de relaxte privé fietstour waar je Barcelona én je gids echt leert kennen. De perfecte formule voor wie op één dag op een kalm tempo veel wijken van Barcelona wilt ontdekken, met een lunch in een lokaal restaurant in Barcelona. Jouw Nederlandstalige privé gids neemt je 6 uren mee op de fiets, en geloof ons, die vliegen voorbij. Boek de tour hier.

3. Prachtige uitzichten op Montjuïc

Je kent de berg Montjuïc waarschijnlijk omdat de Olympische Spelen van 1992 hier werden georganiseerd. Freddy Mercury bracht een ode aan Barcelona, de stad vond zichzelf opnieuw uit en floreerde opnieuw dankzij de Olympics. Maar de berg werd al in het begin van de 20e eeuw al gebruikt: voor de tweede Wereldtentoonstelling die Barcelona organiseerde. Ga mee met je gids en ontdek de verborgen plekjes op deze prachtige berg. Jouw gids vertelt je meer over de mooie parken, het Spaans kasteel met een zwaar Franco verleden, de Olympische sites en …. Kylie Minogue!

Het is een absolute aanrader Montjuïc met privé gids en e-bike te verkennen. Ook geschikt voor families met kinderen. Boek de e-bike tour hier.

4. Fiets door Poblenou

Tijdens de e-bike fietstocht in Barcelona kan je snel de mooie en hippe wijk Poblenou bereiken. Perfect om uit te waaien langs het strand op de e-bike, unieke kunst te ontdekken, maar ook te zien hoe echte locals op hun eigen Rambla samenkomen. De wijk Poblenou heeft zichzelf helemaal opnieuw uitgevonden de laatste 10 jaren. Je ziet er prachtige oude fabrieken met een nieuwe invulling, start-ups en universiteiten maar ook gezellige restaurantjes en bars. Boek de tour hier.

5. Wandel door Gràcia 

Onze favoriete wijk in Barcelona… Kleine steegjes, boetiekjes, terrasjes met locals en weinig verkeer. Casa Vicens is een minder bekend huis dat door Gaudí werd ontwerpen, in een prachtige wijk waar je het échte Barcelona kan zien. Jouw privé gids neemt je met plezier mee tijdens een gezellige wandeling. Boek de gegidste wandeling hier.

Geheime plekjes in Barcelona die je zelf kan ontdekken

6. Torre Bellesguard

De Catalaanse architect Antoni Gaudí was gek op de natuur en dieren. Zijn bekendste huizen zijn Casa Battló en Casa Mila, maar Torre Bellesguard is een van onze favorieten. Een prachtig kasteel in het residentiële Barcelona, met een groene tuin waar veel Catalaanse geschiedenis inzit.  De moeite!

7. Ontdek Tibidabo

In Barcelona kan je prachtig wandelen in het natuurgebied Collserola. Je kan de wandeling afwerken met een bezoek aan de Tibidabo kerk. Adembenemende uitzichten, een vintage attractie park en een sportieve wandeling in één!

8. Joan Miró Fundació

Tijdens de zomer is het rustig in de musea van Barcelona. Een museum waar je absoluut eens moet geweest zijn is de Joan Miró foundation op Montjuïc. Hij was een Catalaans kunstenaar, die kleurrijke schilderijen maar ook sculpturen en tapijten maakte. Prachtig!

Wat denk je? Krijg je zin om een van de bovenstaande activiteiten van Barcelona te proberen?

Laat ons zéker iets weten via esther@muchogustotours.com !

¡Con Mucho Gusto!

Esther

#Verborgenjuweeltjes #barcelona #tips #reizen #gezelligetoursinbarcelona #veiligopreis

14 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page