Teambuildings in en rond Barcelona

Unieke activiteiten in Barcelona

Reken op Mucho Gusto Tours om jouw team building event in Barcelona te organiseren. Je steunt op een Nederlandstalig contact ter plekke voor de organisatie en het lokale gebeuren .
Gebruik onze jarenlange ervaring met het organiseren van teambuildings voor Belgische en Nederlandse bedrijven en slaap op beide oren.

Toma tours

  Wat zeggen onze klanten over hun teambuilding in Barcelona?

  “I can highly recommend Esther as a professional, reliable, creative, friendly and out of the box thinking partner for all your private/business events and incentive trips in Barcelona. It was a pleasure working with you Esther! Muchas gracias!” Annemieke van ’t Hof van De Vergadertafel.

  “Het begon allemaal met een erg leuke mailwisseling. Enthousiasme spatte er vanaf en daar houd ik van. Gertrude gaf een leuke tour, liet mooi wat highlights zien en bracht ons naar een fantastische tapastent waar we heerlijk hebben geborreld en tapas hebben gegeten. Wij hebben met onze groep echt een fantastische middag gehad en waren superblij met Esther en Gertrude. Nogmaals bedankt voor alle goede zorgen!
  Anne van Bejo Zaden uit Nederland over hun teambuilding en tapas fietstour in Barcelona.

  Neem contact op

  Of je nu met een klein team naar Barcelona komt, of met het hele bedrijf : het is belangrijk dat je kan rekenen op een vlotte en efficiënte contactpersoon. Esther is jouw contact ter plekke in Barcelona en zorgt ervoor dat de reis van bij het begin goed wordt ingezet!

  Telefoon & Whatsapp: +34 717 70 53 68
  Email: esther@muchogustotours.com

  Waarom kiezen voor een teambuilding in Barcelona?

  🗸 Zon, zee, strand
  🗸 Tapas
  🗸 Architectuur
  🗸 Voetbal
  🗸 Dichtbij & vlotte verbindingen met de luchthavens in Nederland en België
  🗸 Zuiders
  🗸 Bruisend
  🗸 Unieke activiteiten
  🗸 Nederlandstalige service 24/7 ter plekke

  × Kan ik je helpen?