Nederlandse Oppas en Kids activiteiten

Laat je kinderen iets creëeren in Barcelona terwijl jij ontspant.

  • 5 uur
  • 115 euro
  • In overleg te bespreken

Wat doe je tijdens deze tour?

De ideale ervaring om even in alle vertrouwen adem te halen. Wil je als ouder even rustig een museum bezoeken, gaan wijnproeven maar je kinderen ook een leuke ervaring schenken in Barcelona? Geniet van onze gidsen die de zorg van jou even overnemen. We maken een programma op hun maat, aan hun interesse en leeftijd aangepast. Willen ze in de kabelbaan en de zee ontdekken? Of maken ze liever juwelen of kunst? Laat je kids zonder schuldgevoel een creatieve Nederlandstalige workshop volgen in de stad en geniet zelf van de rust en al het mooie van Barcelona. * Nederlandstalige privé gids * Workshop of Nederlandstalige oppas voor de kids in Barcelona Optioneel voor de ouders: * Wijnproeven in of buiten Barcelona of gewoon samen de stad in Prijs te bespreken, want is een voorstel op maat Keuze voor de kids workshop : * houtbewerking * juwelenworkshop * schilderen * zelf chocolade maken Of de kabelbaan op, en naar zee met de Nederlandstalige oppas.

Startlocatie van de tour

717705368

Fietsenwinkel El Ciclo : meeting point El Ciclo - Bicicletas de segunda mano, Carrer Nou de Sant Francesc, Barcelona, España

Annuleren?

Om een boeking te verplaatsen of te annuleren, neem ten minste 48 uren ervoor contact op met Esther. Bel of stuur een Whatsapp naar +34 717 70 53 68.