Familie Fietstour in Barcelona

De leukste gezinsactiviteit in Barcelona: met Mucho Gusto op de fiets!

  • 3 uur
  • Vanaf € 45 p.p.
  • El Ciclo, Carrer Nou de Sant Francesc 17, 08002, Barcelona, El Gòtic

Wat doe je tijdens deze tour?

De leukste activiteit voor het hele gezin in Barcelona. Ga op stap met je Mucho Gusto gids en ontdek samen de stad. Je Nederlandstalige privé gids is er enkel voor jouw familie tijdens de familie fietstour in Barcelona. * Privé tour van 3 uren * Kwaliteitsfietsen en helmen voor de kinderen inbegrepen * Op maat van jouw familie * Met verrassingen voor de kids inbegrepen Prijs : € 55 per volwassene voor 2 – 4 volwassenen € 45 per volwassene voor 5 – 8 volwassenen € 25 per kind tot 16 jaar Kom je als ouder alleen naar Barcelona met je kind? We nemen je maar al te graag mee op tour. Let wel, de basisprijs voor deze privé fietstour voor 1 ouder met kind is 135€. De familie fietstour in Barcelona is leuk voor de ouders én de kinderen. Het is een perfecte manier om samen op een actieve manier iets bij te leren. Barcelona is een fietsvriendelijke stad en blijft nieuwe fietspaden ontwikkelen. Je gids past met plezier het ritme en de verhalen aan de behoeften van de familie aan. Unieke en ontspannen momenten voor het hele gezin in Barcelona! Meer personen? Neem contact op met ons!

Startlocatie van de tour

717705368

Fietsenwinkel El Ciclo : meeting point El Ciclo - Bicicletas de segunda mano, Carrer Nou de Sant Francesc, Barcelona, España

Annuleren?

Om een boeking te verplaatsen of te annuleren, neem ten minste 48 uren ervoor contact op met Esther. Bel of stuur een Whatsapp naar +34 717 70 53 68.