Ontdek Barcelona als koppel

Privé toers voor met zijn twee

Ontdek samen met je Nederlandstalige gids in Barcelona de onbekende plekjes en verhalen achter de monumenten of huizen. Bekijk de privé toers of stuur ons een mailtje voor een ervaring op maat.
Toma tours

Op reis naar Barcelona met zijn twee? Fantastisch!

Barcelona is een geweldige stad voor koppels. Geniet van de architectuur, eet de tapas, proef de wijn, wandel over het strand … Er gebeurt zoveel in deze bruisende stad. Ga met jouw privé gids in Barcelona mee en geniet van het beste van de stad! Of je nu al meerdere keren bent geweest, of juist de Sagrada Familia wilt zien, laat het ons weten. Voor de toer start, neemt jouw gids even de tijd om met jou te overleggen zodat je de plekjes ziet die je interessant vindt!

Het is een goed idee om je ​​privé-toer te boeken aan de start van de vakantie, zodat je gids de verhalen, tips en inhoud op jou kan afstemmen!
Tijdens de toer is er ook tijd voor een pauze zodat je gids je tips kan geven over wat te doen in Barcelona.

Voordat de toer begint, zal jouw Nederlandstalige gids in Barcelona afstemmen met jou wat je exact wilt zien als koppel. Of je nu de hoogtepunten van Barcelona wilt zien of echte insider-ervaringen wilt opdoen. Jullie tijd is kostbaar en het is onze eer om jou en je partner in Barcelona te begeleiden.

× Kan ik je helpen?