top of page

Vegetarisch en 100 procent lekker!

Een van onze favoriete vegetarische restaurants aller tijden in Barcelona, ​​is Teresa Carles.

Gezond eten is de afgelopen jaren een mega trend geworden, ook in Barcelona. Teresa Carles, een Catalaanse vrouw, is echt een van de beste redenen waarom. De smaken zijn gewoon allemaal perfect. Door de jaren heen is het restaurant populairder en toeristischer geworden, maar het serveert nog elke dag geweldige gerechten, drankjes en desserts!

Verwacht heerlijk eten, allemaal vegetarisch, smakelijk en lekkere drankjes. Je kan een gezonde smoothie nemen maar ook een ecologische wijn, Veel van de  opties zijn zelfs veganistisch en glutenvrij.

Het is mogelijk om een ​​reservering te maken door op deze link te klikken. https://www.covermanager.com/reservation/module_restaurant/restaurante-teresa-carles/english

Als je nog geen reservering heeft gemaakt, is het beste idee om rond 20u in de rij te gaan staan, je naam op de lijst te zetten en ergens in de tussentijd iets te gaan drinken.

Adres: Carrer de Jovellanos, 2, 08001 Barcelona

Sinds een paar jaar is kleine zus Flax & Kale een nieuwe hotspot in Barcelona voor flexitariërs, veganisten en vegetariërs. Het restaurant in El Raval serveert veel vis en de Borne-versie heeft een heerlijke selectie gezonde schotels om te delen. Ga ook naar El Borne voor geweldige glutenvrije pizza’s.

Website: http://teresacarles.com/#flax-kale

6 weergaven0 opmerkingen

Comentários


bottom of page