top of page

El Árbol – Zoet & Brunchen in Barcelona

Lekker brunchen in Barcelona

We testten vorige week El Árbol uit in de Carrer Aribau in de wijk Eixample. Deze vestiging ligt vlakbij de beroemde Brunch & Cake, maar heeft de gezelligheid mee van een groter, warmer lokaal. Je zit ook niet zo dicht op elkaar als bij Brunch & Cake. Bij El Árbol kan je zéker terecht voor een lekkere, verzorgde brunch en een heerlijk stuk taart.

Wat kozen wij?

De Spiced Chai Tea Latte was een van de beste die ik ooit heb gedronken! Echt perfect. Je hebt ook de keuze tussen een Chai Latte met Matcha en Kurkama.

Ik koos ook een stuk wortelaart. De andere keuzes waren vegan worteltaart, aardbeientaart en red velvet. Het was écht heerlijk! Je deelt best een stuk taart want de porties zijn te groot voor 1 persoon, maar dat maakt de ervaring hier net zo gezellig. Je ziet er moeders en dochters, vrienden & vriendinnen, collega´s en koppeltjes.

De rest van de kaart

Hier heb je typische brunch gerechten zoals Eggs Benedict, Toasts, Smoothies, Bagels, Salades en zelfs een pasta.

De bediening is enorm vriendelijk en de werknemers helpen je graag de juiste keuze te maken! We komen zeker terug de volgende keer dat we willen brunchen in Barcelona.

Praktisch

Adres : El Árbol, Carrer Aribau 36, 08011 Barcelona, Spain en ook Passeig Sant Joan 33

¡Con Mucho Gusto en fijne kerstdagen!

Esther

PS: Wil je nog meer eetplekjes ontdekken tijdens jouw vakantie in Barcelona? Boek dan zeker een heerlijke tapas tour door Barcelona met jouw Nederlandstalige gids. Je ontdekt de lekkerste tapas restaurantjes en ongekende straatjes in de Oude Stad.

6 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentare


bottom of page