Toers in Barcelona voor Foodies

Kies de toer die best bij je past

Doe inspiratie op

Ga op stap met een Nederlandstalige foodie gids en dompel je onder in de nieuwste plekjes en beste gerechten die Barcelona te bieden heeft.

We nemen je mee naar de beste bars voor food én drinks.

Voor de professionele foodies hebben we een unieke trendtoer die langs dé hotspots en Barcelonese plekken gaat die je moet gezien hebben! Ontdek de authentiekste plekjes met de beste ham, gefrituurde sardienen en huisgemaakte paella. Maar kijk ook naar de stijl van de nieuwe restaurants en wat succesvol is in Barcelona ter inspiratie voor je eigen bedrijf.

Unieke vibe

Waar denk jij aan als je het woord Barcelona hoort?
Heerlijke marisco paella, eeuwenoude restaurantjes in Barceloneta, churros… Maar intussen ook een hotspot in Europa voor vegans en flexitarians!

Het Mediterraanse klimaat zal altijd de keuken en de geuren en kleuren van Barcelona mee bepalen. De schaal- en schelpdieren, de Vermout en de versmarkten zijn nog altijd ingebakken in de lokale cultuur.

Maar anno 2019 is de stad ook uitgegroeid tot een mooie smeltkroes van nationaliteiten en exotische invloeden. Elke buurt in Barcelona heeft ook zijn eigen handelsmerk. We nemen jullie met plezier mee om je favoriete plekjes zelf te bepalen.

Proef de cava, geniet van de vermout, de lokale gin en ontdek de tientallen tapas varianten die Barcelona je wil voorschotelen…

Vraag ons naar een foodie toer op maat of kies uit een van de concepten die we hebben vastgelegd.

De trendtoer in Barcelona richt zich op foodprofessionals en experts die graag willen bijleren en zich laten inspireren. De andere foodie toers kunnen perfect door particuliere en professionele klanten worden geboekt om te genieten van de heerlijke smaken van Barcelona!

Ga met ons mee en ontdek de lekkerste en mooiste plekjes die vandaag de stad bepalen. Zowel op gastronomisch vlak, als op vlak van interieur en zelfs food shopping. Met respect voor het ambacht proef je gerookte, gefermenteerde en gedroogde hapjes.

Kies als horeca bedrijf voor de trendtoer, een must voor professionals. Zo doe je inspiratie op terwijl je geniet van de bruisende stad!

¿Vamos? !Con Mucho Gusto!

× Kan ik je helpen?