top of page

Met het team naar Bruisend Barcelona

Ga voor een bedrijfsreis of teambuilding in Barcelona die écht bijblijft. Tenslotte reis je met mensen: dus wil je samen lachen, ervaren en échtheid voelen. Mucho Gusto helpt je om een incentive met blijvende impact te organiseren. Het doel? Een team dat zich verbonden voelt met hun werkgever én elkaar.

De eerste stap? We luisteren naar jou en jouw wensen voor je bedrijf en team. De rest volgt!

Neem contact op

Tel.: +34 640 368 219 of

@: remco@muchogustotravel.com

20200620_141408.jpg

Een Dream Team in Barcelona

Van A tot Z

Jij focust op je team en op de doelen van de reis. Wij kennen Barcelona op ons duimpje. We luisteren naar jou en zoeken de beste lokale partners uit.

Op maat

Of het nu een internationale vergadering is, een ontspannen incentive, of een spetterend bedrijfsfeest. We gaan ervoor en willen jouw doel bereiken.

De klik

Met een verbonden gevoel naar huis. Het gevoel als werknemer, als collega bij het team, de energie en klik met elkaar. Dat is wat je als bedrijf terug mee naar huis neemt.

Wandeltour Barcelona.jpeg

Laten we brainstormen

Wat wordt de rode lijn van de bedrijfsreis of incentive naar Barcelona? We zorgen voor overnachting, verbindende activititeiten, heerlijk eten en drinken.

 

Er kan ook professionele coaching ter plekke worden voorzien om als team met opgeladen batterijen terug naar huis te gaan.

Neem contact op

Remco zal dan zo snel mogelijk antwoorden.
 

Tel. :  0034 640 368 219

@: remco@muchogustotravel.com

Bedankt!

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
bottom of page